ketogeeninen, janssoninkiusaus Ketogeeninen Janssoninkiusaus ohje salty

Ketogeeninen Janssoninkiusaus

Kuori ja pilko kyssäkaali. Kuori ja pilko sipuli. Sekoita kerma ja anjovisten liemi, pilko anjovikset. Voitele uunivuoka. Laita vuokaan kyssäkaali, sipuli ja anjovikset, sekoita. Rouhi pinnalle pippuria ja suolaa. Kaada joukkoon kerma. Lisää pinnalle juustoraaste. Paista 200 asteessa uunin alatasolla noin tunti, kunnes kyssäkaali on pehmeää.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 127 kcal / 100 g
Energia 527 kJ / 100 g
Proteiini 3 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,9 g / 100 g
Rasva 10,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4,7 g / 100 g
Suola 1,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %