markun, vuohenmaitopannari Markun vuohenmaitopannari ohje sweet

Markun vuohenmaitopannari

Vuohenmaidon joukkoon vatkataan suola, sokeri, vaniljasokeri sekä kananmunat. Lisää jauhot vatkaten ja lopuksi Culinesse. Peitä uunipelti leivinpaperilla. Kaada seos uunipellille. Paista pannari 200-225 asteisessa uunissa n. ½tuntia tai niin kauan, että pannari saa variä ja on kypsää.

Vertaansa vailla oleva herkku!

Ravintosisältö / 100 g

Energia 179 kcal / 100 g
Energia 750 kJ / 100 g
Proteiini 5,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 20,1 g / 100 g
Rasva 8,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 10,1 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %