ketosuklaakakku Ketosuklaakakku ohje sweet

Ketosuklaakakku

Sulata voi ja suklaa ja lisää sinne karppisokeri. Lisää munat jäähtyneen voi/suklaasulan kanssa. Lisää mantelijauho ja sekoita. Kaada taikina leivinpaperoituun vuokaa. Paista uunisss 200*c 12 min. Laita jäähtyneen pohjan päälle 2 rkl sokeroimatonta vadelmahilloa. Tee kuorrutus: 1 prk mascarponea, 1 prk kuohukermaa, marabou tumma minttusuklaalevy ja voita 50g sulaksi. Makeutus esim.tomutettu erytroli 4 rkl. Kaikki sekaisin ja kakun päälle. Anna vetäytyä jääkaapissa 1 yö.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 322 kcal / 100 g
Energia 1334 kJ / 100 g
Proteiini 4,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 6 g / 100 g
Rasva 30,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,9 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %