feta, tomaatti, oreganorisotto, , pippurimyllyblogi, , Feta-tomaatti-oreganorisotto (Pippurimyllyblogi) ohje salty

Feta-tomaatti-oreganorisotto (Pippurimyllyblogi)

Hienonna valkosipuli ja silppua sipuli. Kuumenna kattilassa tilkka öljyä ja kuullota sipulit siinä. Kumoa kattilaan riisit ja sekoittele, kunnes riisi alkaa muuttua läpikuultavaksi. Lisää sitten joukkoon loraus kasvislientä ja sekoita. Lisää lientä ja tomaattimehua vuorotellen vähän kerrallaan, kun edellinen nestelisäys on imeytynyt riisiin. Jatka näin, kunnes riisi on pehmeää ja kermaista. Lisää halkaistut kirsikkatomaatit sekä silputtu oregano. Lisää lopuksi voi ja parmesaanijuusto ja sekoita huolellisesti. Murenna fetajuusto ja sekoita se joko risoton sekaan tai murustele annosten päälle. Tarkista maku.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 116 kcal / 100 g
Energia 485 kJ / 100 g
Proteiini 3 g / 100 g
Hiilihydraatti 15,3 g / 100 g
Rasva 4,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,2 g / 100 g
Suola 1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %