ketoroonilaatikko, , , , , Ketoroonilaatikko 24.4 ohje salty

Ketoroonilaatikko 24.4

Ruskista jauheliha ja purjo. Esipaista kukkakaalia pienessä vesimäärässä mikrossa hetki. Lataa kerroksittain, vispaa kerma-vesi-munaseos ja kaada päälle. Lisää juustoraaste pinnalle. Mausta lihat ja munakerma haluamalllasi tavalla. 200c 30-40min tai kunnes kukkakaalit ovat pehmeitä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 148 kcal / 100 g
Energia 619 kJ / 100 g
Proteiini 7,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,4 g / 100 g
Rasva 12,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,4 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %