100 g voita tai kookosöljyä
100 g tummaa suklaata (90 %)
4 munaa
1 dl mantelijauhoa
½-3/4 dl stevia (sweet cystalia) 2rkl / karppisokeria 3 rkl
1 tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
1 dl pekaanipähkinöitä (Hasselpähkinä käy myös) rouhittuna
Sulata voi ja suklaa, anna jäähtyä hetki. Sekoita joukkoon munat ja vatkaa voimakkaasti, jotta seos muodostaa vanukasmaisen emulsion.
Lisää kuivat aineet seoksena. Sekoita joukkoon myös rouhitut pähkinät.
Kaada leivinpaperoituun irtopohjavuokaan (Ø 23 cm).
Paista uunin keskiosassa 175 asteessa n. 15 min, kunnes brownie on juuri ja juuri kypsä.
Tarjoile kookoskerman tai löysäksi vaahdoksi vatkatun kuohukerman kanssa. Myös marjat kuten vadelmat, vatukat ja mustaherukat sopivat brownien kanssa loistavasti.