lapinukon, keitto, tr Lapinukon keitto TR ohje salty

Lapinukon keitto TR

Valmistus alle 30 min

Kuori ja paloittele perunat, porkkanat ja palsternakka. Hienonna kuorittu sipuli.

Ruskista käristysliha pinnoitetussa kattilassa rasvassa. Lisää kasvikset, vesi ja suola. Anna kiehua 10-15 minuuttia, tai kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.

Lisää paloiteltu sulatejuustopala ja kuumenna keitto vielä kiehuvaksi. Lisää lopuksi persilja keiton pinnalle. Tarjoa lapinukon keitto tuoreen leivän kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 59 kcal / 100 g
Energia 247 kJ / 100 g
Proteiini 2,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,1 g / 100 g
Rasva 3,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,8 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %