vadelmavispipuuro, , keto, Vadelmavispipuuro (Keto) ohje sweet

Vadelmavispipuuro (Keto)

Laita kulhoon vesi ja sekoita joukkoon psyllium, jätä turpoamaan. Kaada samaan kulhoon vadelmat odottamaan jatkokäsittelyä. Vatkaa kerma toisessa kulhossa makeutuksen kanssa kovaksi vaahdoksi. Jauha sauvasekoittimella turvonnut psyllium ja vadelmat tasaiseksi soseeksi. Lisää sose vaahdotetun kerman joukkoon ja vatkaa tasaiseksi.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 163 kcal / 100 g
Energia 680 kJ / 100 g
Proteiini 1,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,6 g / 100 g
Rasva 15,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %