viherpippurinen, jauhelihakastike, , keto, , soturi, Viherpippurinen jauhelihakastike (keto, soturi) ohje salty

Viherpippurinen jauhelihakastike (keto, soturi)

Kuori ja pilko sipuli, paista hetki pannulla. Lisää jauheliha ja paista kypsäksi. Lisää kuohukerma ja vesi ja anna kiehahtaa. Murenna sulatejuusto sekaan ja sekoita kunnes kastike on tasaista. Pienennä levyä ja anna kiehua hiljaa muutama minuutti. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 192 kcal / 100 g
Energia 797 kJ / 100 g
Proteiini 12,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 0,8 g / 100 g
Rasva 15,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,7 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %