palsternakka, sosekeitto, , valio, , Palsternakka sosekeitto (Valio) ohje salty

Palsternakka sosekeitto (Valio)

Kuori ja paloittele palsternakat ja perunat. Keitä ne ja sipuli liha-juuresliemessä (, tarkasta tarvittaessa gluteenittomuus) kypsiksi, n. 15 min. Soseuta sauvasekoittimella. Lisää sulatejuusto nokareina. Kuumenna sekoittaen kunnes juusto sulaa. Lisää hienonnettu persilja. Tarvittaessa soseuta keittoa vielä sauvasekoittimella, että sen rakenteesta tulee tasainen ja kuohkea.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 45 kcal / 100 g
Energia 188 kJ / 100 g
Proteiini 1,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,5 g / 100 g
Rasva 1,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %