zucchini, lasagna Zucchini lasagna ohje salty

Zucchini lasagna

Siivuta zucchini, itketä 15min.

hienonna sienet, heitä pannulle. hienonna sipuli ja valkosipuli, heitä pannulle. paistele hetki. murenna tofu kokkeliksi, valuta tonnikalasta vesi, heitä pannulle. lisää tomaattimurska. pilko oliivit, murenna feta, heitä pannulle.

mausta mielenmukaan.

Sekoita kananmuna, ricotta ja parmesaani keskenään.

painele zucchineista vedet pois, pyyhi-kuivaa talouspaperilla. 

siivuta tomaatti.

Laita vuuan pohjalle tonnikalatotkua, lado kerros zucchinia - totkua - tomaattia ja basilikaa - ricottatotkua - Jraastetta ja toista niinkauan kun aineita riittää.

paista 200 asteessa n. 40-45min

anna vetäytyä tovihetki ennen ateriointia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 81 kcal / 100 g
Energia 340 kJ / 100 g
Proteiini 7,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,4 g / 100 g
Rasva 4,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,9 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %