överisuklaakakku, , , paulan, keto, , muokattu, Överisuklaakakku ( Paulan keto) Muokattu ohje sweet

Överisuklaakakku ( Paulan keto) Muokattu

Pohja: Munia 5 voita 150g makeutusainetta 1/2dl (stevia sweet crystal) mantelijauhoa 2dl kaakaojauhetta 3/4dl (van houten) leivinjauhetta 1tl

  • vatkaa munat

  • sulata voita eri kipossa ja sekoita makeutus jokkoon, vaahdota

  • lisää munat voi-sokeri seokseen ja sekoita.

  • mittaa kuivat ainee ja sekoita ne keskenään ja lisää vaahdon sekaan.

  • kaada leivinpaperoituun irtopohjavuokaan, paista 175 astetta kunnes hyvä, noin 30min peitä foliolla ja paista n.10min lisää. Jäähdytä ennen halkaisua ja täyttöä.

    Täyte kermaa 2dl mascarpone 250g  suklaa 100g /90% lindt liivatelehtiä 2kpl

  • Vatkaa kerma ja lisää mascarbone sekoittaen

  • sulata suklaa ja lisää joukkoon, sekoita.

  • Laita liivatelehdet paketin mukaisesti suklaamoussen sekaan. lisää halutessasi makeutusta.

  • jäähtyneen ja halkaistun kakkupohjan voi kostuttaa vaikka vichyllä. siihen päälle mousse. taytä ja jääkaappiin vähintään pari tuntia, mielellään seuraavaan päivään.

    Kuorrutus suklaa 100g /90% lindt kermaa 2dl

  • sulata suklaa ja vatkaa kerma

  • sekoita ne keskenään ja levitä tai pursota kakun päälle.

    Koristesuklaat suklaa 100g 90%/ lindt maapähkinävoita 2rkl kermaa 2rkl

  • sulata suklaa, lisää kerma ja maapähkinävoi

  • sekoita ja lusikoi muotteihin ja laita jääkaappiin jäähtymään Nämä kannattaa tehdä ensimmäiseksi.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 376 kcal / 100 g
Energia 1561 kJ / 100 g
Proteiini 8,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,8 g / 100 g
Rasva 35,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,3 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %