Pohja: Munia 5 voita 150g makeutusainetta 1/2dl (stevia sweet crystal) mantelijauhoa 2dl kaakaojauhetta 3/4dl (van houten) leivinjauhetta 1tl
vatkaa munat
sulata voita eri kipossa ja sekoita makeutus jokkoon, vaahdota
lisää munat voi-sokeri seokseen ja sekoita.
mittaa kuivat ainee ja sekoita ne keskenään ja lisää vaahdon sekaan.
kaada leivinpaperoituun irtopohjavuokaan, paista 175 astetta kunnes hyvä, noin 30min peitä foliolla ja paista n.10min lisää. Jäähdytä ennen halkaisua ja täyttöä.
Täyte kermaa 2dl mascarpone 250g suklaa 100g /90% lindt liivatelehtiä 2kpl
Vatkaa kerma ja lisää mascarbone sekoittaen
sulata suklaa ja lisää joukkoon, sekoita.
Laita liivatelehdet paketin mukaisesti suklaamoussen sekaan. lisää halutessasi makeutusta.
jäähtyneen ja halkaistun kakkupohjan voi kostuttaa vaikka vichyllä. siihen päälle mousse. taytä ja jääkaappiin vähintään pari tuntia, mielellään seuraavaan päivään.
Kuorrutus suklaa 100g /90% lindt kermaa 2dl
sulata suklaa ja vatkaa kerma
sekoita ne keskenään ja levitä tai pursota kakun päälle.
Koristesuklaat suklaa 100g 90%/ lindt maapähkinävoita 2rkl kermaa 2rkl
sulata suklaa, lisää kerma ja maapähkinävoi
sekoita ja lusikoi muotteihin ja laita jääkaappiin jäähtymään Nämä kannattaa tehdä ensimmäiseksi.