feta, lehtikaalipasta Feta-lehtikaalipasta ohje salty

Feta-lehtikaalipasta

  1. Keitä pasta al denteksi suolatussa vedessä. Halkaise kirsikkatomaatit kahtia ja laita ne uunipellille leivinpaperin päälle. Rouhaise päälle suolaa ja mustapippuria. Paahda tomaatteja uunissa 15-20 min. Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla ja siirrä syrjään. 
  2. Silppua lehtikaalin lehdet. 

  3. Kuumenna loraus oliiviöljyä pannulla ja paista lehtikaalia muutama minuutti. Kaada pannulle keitetty ja valutettu pasta. Purista joukkoon sitruunan mehu, lisää loraus oliiviöljyä ja rouhaise sekaan suolaa ja pippuria. 

  4. Kääntele joukkoon kirsikkatomaatit ja murenna fetajuusto päälle. Tarjoa salaatin ja veden kanssa

Ravintosisältö / 100 g

Energia 132 kcal / 100 g
Energia 556 kJ / 100 g
Proteiini 6,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 19,2 g / 100 g
Rasva 2,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %