köyhänpojankaalipata KöyhänPojanKaalipata ohje salty

KöyhänPojanKaalipata

Pilko juurekset, makkara ja valkosipuli. Paista valkosipulia öljyssä pari minuuttia, lisää juurekset ja mausteet ja kypsennä hetki. Lisää tomaattimurska, pavut, makkaranpalat, vesi ja

  1. 5 dl riisiä. Anna porista keskilämmöllä 20-25 minuuttia. Syö, vaikka patongin kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 57 kcal / 100 g
Energia 235 kJ / 100 g
Proteiini 2,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 7,4 g / 100 g
Rasva 1,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,1 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %