kanelipulla, vanijafraicella, t, , by, ketoreseptit Kanelipulla vanijafraicella T# by Ketoreseptit ohje sweet

Kanelipulla vanijafraicella T# by Ketoreseptit

100 g mozzarellaraastetta

100 g marcarponea

ripaus suolaa

1 tl kardemummaa

½ dl erytritolia

muutama tippa vaniljauutetta

1 iso luomumuna

2 dl mantelijauhetta

1 rkl psylliumia

n. ½ dl kookosjauhoa

1 tl leivinjauhetta

Kanelitäyte:

30 g voita

1 rkl kanelia

1 rkl erytritolia

Kuorrutus:

50 g crème fraîchea

muutama tippa vaniljauutetta

Mittaa mozzarella ja mascarpone kulhoon. Kuumenna mikrossa n. 1 min, kunnes juustot on sulaneet.

Lisää kulhoon mausteet ja huoneenlämpöinen muna. Sekoita.

Lisää jauhot ja sekoita tasaiseksi. Anna tekeytyä n. 5 min.

Taputtele taikina voidellulla leivinpaperilla n. 8 mm paksuiseksi neliskulmaiseksi levyksi.

Sekoita pehmeään voihin kaneli ja makeutus. Levitä seos pullalevylle.

Kääri tiukahkoksi rullaksi leivinpaperin avulla. Leikkaa kuuteen osaan.

Nosta pullat uuni- tai kakkuvuoaan. Voitele halutessasi munalla.

Paista 200 asteessa uunin keski- /yläosassa n. 25 min, kunnes pulla on päältä kauniin ruskea.

Anna pullan jäähtyä hetki. Sekoita sillä aikaa kuorrutus. Levitä kuorrutus lämpimän pullan päälle ja nauti heti.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 353 kcal / 100 g
Energia 1467 kJ / 100 g
Proteiini 11,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,4 g / 100 g
Rasva 30,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %