100 g mozzarellaraastetta
100 g marcarponea
ripaus suolaa
1 tl kardemummaa
½ dl erytritolia
muutama tippa vaniljauutetta
1 iso luomumuna
2 dl mantelijauhetta
1 rkl psylliumia
n. ½ dl kookosjauhoa
1 tl leivinjauhetta
Kanelitäyte:
30 g voita
1 rkl kanelia
1 rkl erytritolia
Kuorrutus:
50 g crème fraîchea
muutama tippa vaniljauutetta
Mittaa mozzarella ja mascarpone kulhoon. Kuumenna mikrossa n. 1 min, kunnes juustot on sulaneet.
Lisää kulhoon mausteet ja huoneenlämpöinen muna. Sekoita.
Lisää jauhot ja sekoita tasaiseksi. Anna tekeytyä n. 5 min.
Taputtele taikina voidellulla leivinpaperilla n. 8 mm paksuiseksi neliskulmaiseksi levyksi.
Sekoita pehmeään voihin kaneli ja makeutus. Levitä seos pullalevylle.
Kääri tiukahkoksi rullaksi leivinpaperin avulla. Leikkaa kuuteen osaan.
Nosta pullat uuni- tai kakkuvuoaan. Voitele halutessasi munalla.
Paista 200 asteessa uunin keski- /yläosassa n. 25 min, kunnes pulla on päältä kauniin ruskea.
Anna pullan jäähtyä hetki. Sekoita sillä aikaa kuorrutus. Levitä kuorrutus lämpimän pullan päälle ja nauti heti.