sannan, versio, kyssäkaali, gratiini Sannan versio Kyssäkaali gratiini ohje salty

Sannan versio Kyssäkaali gratiini

Viipaloi kyssäkaali ja keitä hetki. Voitele uunivuoka ja laita kaikki (paitsi juusto) ainekset vuokaan, mausta suolalla, pippurilla ja valkosipulilla. Paista 175 asteessa, kunnes kyssäkaali on kypsää, lisää juystoraaste ja gratinoi grilli vastuksella 250 pari minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 117 kcal / 100 g
Energia 489 kJ / 100 g
Proteiini 3,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,5 g / 100 g
Rasva 9,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %