lehtikaalipaistos, t, Lehtikaalipaistos T# ohje salty

Lehtikaalipaistos T#

Silppua lehtikaali. Paista pannulla miedolla lämmöllä oliiviöljyssä. Lisää jauheliha, kinkkusuikaleet, creme fraice, koskenlaskija, vesi ja lihaliemi- ja kasvisliemikuutio. Anna hautua jonkin aikaa. Lisää parmesan raaste ja normi juustoraaste. Riko munat ja vatkaa rakenne rikki, lisää seokseen. Lisää myös salaattijuustokuutiot. Laita vuokaan ja paista n. 20 min 180 asteisessa uunissa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 237 kcal / 100 g
Energia 987 kJ / 100 g
Proteiini 14,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,7 g / 100 g
Rasva 19,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,8 g / 100 g
Suola 1,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 74 %