kesäkurpitsapizza, pohja, t, Kesäkurpitsapizza pohja T# ohje salty

Kesäkurpitsapizza pohja T#

Raasta ja itketä suolalla kesäkurpitsa. Vatkaa 3 munaa, lisää joukkoon 2 rkl psylliumia ja 2 rkl pofibre, anna turvota muutama minuutti. Lisää joukkoon juustoraaste ja kesäkurpitsaraaste.

Levitä ohueksi, n. 0,5 cm paksuiseksi levyksi pellille. Paista, kunnes saa väriä. Ota uunista ja täytä haluamallasi tavalla

Ravintosisältö / 100 g

Energia 110 kcal / 100 g
Energia 458 kJ / 100 g
Proteiini 7,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,8 g / 100 g
Rasva 6,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,6 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %