sannan, keto, kaalikääryleet Sannan keto kaalikääryleet ohje salty

Sannan keto kaalikääryleet

Koverra kaalesta kanta, keitä suolalla maustetussa vedessä kunnes lehdet irtoavat. Jäähdytä ja leikkaa kaalen keskiruotia ohuemmaksi. Säästä keitinlientä valeluun ja kastikkeeseen.  Tee täyte: paista jauheliha, sipuli ja kaalesta(keskiosa) tehty silppu, mausta, sekoita lopuksi munat ja kerma sekaan, täytä kaalen lehdet ja kääri kääryleiksi. Lisää pinnalle voi nokareita ja erytritolia hieman. Paista noin 30 min. 250 asteessa jotta kaali saa väriä, laske lämpötila 160 asteeseen ja paista noin. 90 min. Valele välillä kaalen keitinliemellä ja voi halutessa kääntää kääryleet paiston puolessa välissä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 102 kcal / 100 g
Energia 423 kJ / 100 g
Proteiini 4,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,2 g / 100 g
Rasva 7,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,1 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %