bearnaise, kastike Bearnaise kastike ohje salty

Bearnaise kastike

Pilko voi pieniksi paloiksi erilliselle lautaselle.Erottele kananmunasta keltuaiset pieneen kattilaan.Lisää joukkoon etikka ja vesi.Kuumenna seosta koko ajan käsivispilällä vispaten, kunnes seos alkaa saostua.Sammuta levy, lisää joukkoon voikuutiot ja sekoita tasaiseksi.Lisää viimeisenä rakuuna ja sitruunamehu. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 355 kcal / 100 g
Energia 1488 kJ / 100 g
Proteiini 7,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,7 g / 100 g
Rasva 35,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,4 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %