Vuoraa 21cm irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla ja öljyä vuoan reunat ( mct öljy on tosi hyvä tähän) Tee ensin pohja: Sulata voi ja sekoita sekaisin mantelijauhot kanssa. Painele taikina tasaiseksi vuoan pohjalle. Nosta jääkaappiin jäähtymään.
Tee täyte: Laita 4 liivatelehteä likoomaan kylmään veteen. Vispaa kerma vaahdoksi. Sekoita sähkövatkaimella joukkoon tuorejuusto ja jogurtti. Liuota pehmenneet liivatelehdet 1/2 desiä kuumaa vettä, johon sekoitettu vaniljauute. Sekoita liivateseos sähkövatkaimella muun vaahdon joukkoon. Kaada vaahto tasaisesti irtopohjavuokaan pohjan päälle. Anna jäähtyä jääkaapissa ainakin pari tuntia.
Tee kiille: Laita 2 liivatelehteä likoomaan kylmään veteen. Keitä tyrnejä kattilassa hetki ( n.5min.) vedessä niin, että ne pehmenevät ja luovuttavat väriä. Voit survoa niitä myös survimella tai haarukalla. Siivilöi kuoret pois niin että saat nesteen talteen esim. Toiseen kattilaan. Lisää kuumaan tyrnimehuun liuonneet liivatelehdet. Kaada varovasti hyytyneet juustokakun Päälle ja anna hyytyä vielä noin tunti.
Irroita kakku irtopohjavuoasta esim. Veistä käyttäen. Koristele ja tarjoile.