makkarastroganoff Makkarastroganoff ohje salty

Makkarastroganoff

Kuori ja kuutioi makkarat. Kuori ja hienonna sipuli.Ruskista makkarat teflonpintaisessa kasarissa. Nosta makkarat syrjään. Lisää kasariin öljy ja kuullota sipuleita öljyssä hetken aikaa. Lisää joukkoon makkarat, mausteet, vesi ja maustekurkun liemi. Anna kastikkeen hautua miedolla lämmöllä 5 minuuttia.Lisää joukkoon smetana ja kurkkukuutiot. Anna hautua 5–10 minuuttia. Ripottele kastikkeen pinnalle koristeeksi persiljaa. Tarjoile perunoiden ja salaatin kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 165 kcal / 100 g
Energia 691 kJ / 100 g
Proteiini 4,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,3 g / 100 g
Rasva 13,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %