marakatin, kaalikääryleet Marakatin kaalikääryleet ohje salty

Marakatin kaalikääryleet

Koverra kaalista kanta pois ja keitä isossa kattilassa runsaassa suolavedessä, kuori lehtiä pois yksi kerrallaan. Sekoita täyte: jauheliha,kananmunat,mausteet ( suola,pippuri,meirami ,soijakastike ) sekä hienonna joukkoon jäljelle jäänyttä kaalia. Ohenna kaalinlehtien lehtiruoteja . Jaa seos kaalinlehdille ja tee nyyttejä. Kaada päälle valeluliemi kermasta,siirapista ja keitinvedestä. Laita päälle myös voinokareita. Paista 175 asteessa vähintään 2 tuntia, valele välillä liemellä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 90 kcal / 100 g
Energia 376 kJ / 100 g
Proteiini 7,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,2 g / 100 g
Rasva 4,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,9 g / 100 g
Suola 1,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %