sinappietanat Sinappietanat ohje salty

Sinappietanat

Laita smetana, sinappi, kerma ja mausteet kattilaan. Kuumenna. Lisää etanat ja kiehauta nopeasti. Siirrä pois levyltä ja sekoita joukkoon juustoraaste. Lusikoi etanat kolmeen uuninkestävään astiaan ja jaa liemi päälle. Ripottele päälle parmesaaniraaste. Paista uunissa 225 grillivastuksen päällä n. 5-10 min. niin että juusto saa pinnassa väriä. Tarjoile Esim. Alkupalana patongin kera.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 300 kcal / 100 g
Energia 1252 kJ / 100 g
Proteiini 12,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,2 g / 100 g
Rasva 27,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,2 g / 100 g
Suola 1,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %