gluteeniton, herukka, vispipuuro Gluteeniton herukka-vispipuuro ohje sweet

Gluteeniton herukka-vispipuuro

Kiehauta mehu ja vesi kattilassa. Lisää riisihiutaleet. Keitä noin 10 minuuttia, kunnes hiutaleet ovat täysin pehmenneet. Lisää vaniljasokeri ja stevia. Jäähdytä puurokattila kylmässä vesihauteessa täysin kylmäksi ja vatkaa lopuksi sähkövatkaimella kuohkeaksi vispipuuroksi.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 75 kcal / 100 g
Energia 315 kJ / 100 g
Proteiini 1,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 16,3 g / 100 g
Rasva 0,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2 g / 100 g
Suola 0 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %