Viipaloi munakoisot pitkittäin ohuehkoiksi viipaleiksi. Ripottele pinnalle suolaa ja itketä munakoisoja noin puoli tuntia.
Valmista sillä välin tomaattikastike. Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullotta sipulit öljyssä pannulla. Mausta balsamiviinietikalla. Lisää tomaattimurska ja -sose, sekä sokeri, suola ja kuivattu basilika. Keittele miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia.
Huuhtele ja valuta linssit ja lisää ne pannulle. Lisää vielä ravintohiivahiutaleet ja chilirouhe. Nosta pannu liedeltä ja silppua joukkoon tuore basilika.
Kuivaa munakoisoviipaleet talouspaperilla. Paista ne pannulla oliiviöljyssä pehmeiksi kummaltakin puolelta.
Sekoita yhteen juustokuorrutteen aineet.
Kuumenna uuni (200°C). Lado uunivuokaan kerroksittain munakoisoviipaleita ja linssi-tomaattikastiketta. Levitä lopuksi päälle juustokuorrute ja paista vuokaa uunin alatasolla noin 45 minuuttia