italianpata, keto, virma Italianpata Keto virma ohje salty

Italianpata Keto virma

Lämmitä uuni 225 asteeseen. Ruskista jauheliha, lisää murskattu valkosipuli, oregano, suola ja pippuri. Lisää tomaattikastike ja anna kastikkeen porista hetken kasaan. Huuhtele ja raasta sillä aikaa kesäkurpitsa karkealla raastimella. Kaada raaste isoon uunivuokaan. Pilko paprika pieniksi kuutioiksi ja lisää vuokaan. Tarkista kastikkeen maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Kaada jauhelihatomaattikastike vuokaan ja sekoita hyvin. Lisää juustoraaste, mutta jätä vähän juustoraastetta ripoteltavaksi pinnalle. Sekoita hyvin kaikki ainekset. Ripottele pinnalle loppu juustoraaste. Kypsennä 225 asteessa noin 20 minuuttia. Anna vetäytyä rauhassa vähintään vartti kypsennyksen jälkeen. Tarjoa salaatin kera.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 105 kcal / 100 g
Energia 437 kJ / 100 g
Proteiini 11,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 2 g / 100 g
Rasva 6,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,6 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %