juustoinen, pinaatti, tortellonivuoka Juustoinen pinaatti-tortellonivuoka ohje salty

Juustoinen pinaatti-tortellonivuoka

Keitä tortellonit suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan, valuta ja kaada voideltuun uunivuokaan. Sulata pinaatti mikrossa. Yhdistä pinaatti, rahka ja maito. Sekoita joukkoon murskattu valkosipuli, juustoraaste, öljy, suola ja pippuri. Kaada tortelloneille ja sekoita Kypsennä vuokaa 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Viimeistele halutessasi basilikalla.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 194 kcal / 100 g
Energia 811 kJ / 100 g
Proteiini 10,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 18,7 g / 100 g
Rasva 8,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,2 g / 100 g
Suola 1,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %