kristan, herkku, kaalilaatikko Kristan herkku kaalilaatikko ohje salty

Kristan herkku kaalilaatikko

Valkokaali 1,8kg pilkotaan pieneksi ja paistetaan voi-oliiviöljyseoksessa kypsäksi. Sipulit (3kpl) pilkotaan ja kuullotetaan voissa. Lampaan jauheliha 1kg paistetaan kypsäksi. Maustetaan suolalla ja mustapippurilla. Kasataan isoon uunivuokaan ja päälle kaadetaan kuohukerma 2dl. Paistetaan kiertoilmalla 200 asteessa keskitasolla 30min. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 133 kcal / 100 g
Energia 557 kJ / 100 g
Proteiini 5,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,9 g / 100 g
Rasva 10,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,9 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 99 %