juusto, ruohosipuli, näkkäri, , ketoreseptit, Juusto-ruohosipuli näkkäri (ketoreseptit) ohje salty

Juusto-ruohosipuli näkkäri (ketoreseptit)

Sekoita ainekset keskenään, ruohosipuli hienonnettuna. Kauli massa kahden leivinpaperin välillä mahdollisimman ohueksi suorakaiteen muotoiseksi levyksi. Poista päällimmäinen leivinpaperi ja leikkaa levy haluamasi kokoisiksi paloiksi. Ripottele pinnalle hiukan sormisuolaa. Paista uunin alaosassa 100 asteessa n. 45 min – 1 h, kunnes levy on hiukan ruskistunut. Anna jäähtyä hyvin ennen tarjoilua.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 429 kcal / 100 g
Energia 1789 kJ / 100 g
Proteiini 17,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,3 g / 100 g
Rasva 37 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,4 g / 100 g
Suola 1,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %