helppo, feta, pinaattipiirakka, Helppo feta-pinaattipiirakka ohje salty

Helppo feta-pinaattipiirakka

  1.  Sekoita tuorejuusto, pehmeä voi ja keskenään jo sekoitettu jauhoseos. Levitä vuokaan ja pistele haarukalla pohjaan reikiä.

  2.  Levitä pohjan päälle fetapalat.

  3.  Sekoita keskenään pinaatti, munat, kerma-maito, puristetut 2 valkosipulin kynttä ja mausteet.

  4.  Kaada seos pohjalle, ja laita päälle viipaloituja kirsikkatomaatteja ja juustoa. Paista uunissa 225 asteessa 15-20 minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 231 kcal / 100 g
Energia 965 kJ / 100 g
Proteiini 8,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 14,9 g / 100 g
Rasva 15 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,7 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %