helppo, feta, pinaattipiirakka,
Helppo feta-pinaattipiirakka ohje
salty
Silli#1
Helppo feta-pinaattipiirakka
Sekoita tuorejuusto, pehmeä voi ja keskenään jo sekoitettu jauhoseos. Levitä vuokaan ja pistele haarukalla pohjaan reikiä.
Levitä pohjan päälle fetapalat.
Sekoita keskenään pinaatti, munat, kerma-maito, puristetut 2 valkosipulin kynttä ja mausteet.
Kaada seos pohjalle, ja laita päälle viipaloituja kirsikkatomaatteja ja juustoa. Paista uunissa 225 asteessa 15-20 minuuttia.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
231 kcal / 100 g
Energia
965 kJ / 100 g
Proteiini
8,6 g / 100 g
Hiilihydraatti
14,9 g / 100 g
Rasva
15 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
1,7 g / 100 g
Suola
0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %