moskovan, pata Moskovan pata ohje salty

Moskovan pata

Paista sipulit ja suolakurkut. Lisää hunaja ja suolakurkkujen liemi pataan. Lisää pippuri ja suola. Laita kansi kiinni ja ota pois liedeltä. Paista lihat pannulla, lisää pataan. Laita vehnäjauhot lihojen päälle ja sekoita. Lisää lihaliemi, sekoita. Lisää juustomuru, sekoita. Lopuksi lisää smetana. 

Laita uuniin. 200 astetta tunti + 150 astetta puoli tuntia. Ota sen jälkeen kansi pois ja anna olla hetki vielä uunissa. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 134 kcal / 100 g
Energia 558 kJ / 100 g
Proteiini 9,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,9 g / 100 g
Rasva 7,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4,3 g / 100 g
Suola 1,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %