tonnikalamakaronilaatikko Tonnikalamakaronilaatikko ohje salty

Tonnikalamakaronilaatikko

Keitä makaronit suolalla maustetussa vedessä, valuta. Sekoita keskenään makaronit, tonnikala, herne-maissi-porkkana-seos ja juustoraaste. Laita ainekset uunivuokaan. Sekoita mausteet kaurajuoma.  ja kananmunien kanssa keskenään ja  kaada uunivuokaan. Kypsennä 200 asteisessa uunissa  noin tunti.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 147 kcal / 100 g
Energia 611 kJ / 100 g
Proteiini 9,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 16,6 g / 100 g
Rasva 4,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %