Kuumenna 3 rkl vettä wokissa ja kun vesi kiehuu, kaada se pois. Ruskista jauheliha kuumassa wokissa rapeaksi ja siirrä lautaselle odottamaan.
Poista kiinankaalista tarvittessa uloimman lehdet. Leikkaa kaali pituussuunnassa puoliksi ja huuhtele ja suikaloi se.
Siisti sienistä kannat ja viipaloi ne. Hienonna valkosipulinkynnet. Leikkaa ruohosipulit ja kevätsipulit noin 5 cm paloiksi.
Sekoita kastikkeen aineet keskenään. Keitä nuudelit valmiiksi, valuta hyvin ja sekoita joukkoon paahdettu seesaminsiemenöljy.
Kuumenna vajaa lusikallinen öljyä wokissa kuumaksi. Lisää kaalit ja wokkaa muutama minuutti. Siirrä kaalit isoon kulhoon odottamaan.
Lisää pannulle vähän lisää öljyä ja paista seuraavaksi sieniä, kunnes ne ovat saaneet hieman väri. Lisää wokkiin ruohosipulit ja keväsipulit, paista hetki. Siirrä sieni-sipuliseos kaalien kanssa kulhoon.
Pyyhi wokki puhtaaksi. Lisää loppu öljy, kuumenna ja lisää nuudelit. Paista käännellen, kunnes nuudelit ovat kuumentuneet. Lisää kaali, sienet-sipuliseos sekä hienonnettu valkosipuli. Paista noin ½ minuuttia. Lisää kastike nopeasti sekoittaen. Ripottele halutsessasi joukkoon seesaminsiemeniä.