kesäkurpitsa, jauhelihalaatikko, , naurisahon, tapaan, Kesäkurpitsa-jauhelihalaatikko (Naurisahon tapaan) ohje salty

Kesäkurpitsa-jauhelihalaatikko (Naurisahon tapaan)

Jauheliha, sipulisilppu sekä pilkotut paprikat kypsennetään pannulla tilkassa oliiviöljyä. Kesäkurpitsat pilkotaan kuutioiksi. Edellämainitut ainekset sekoitetaan ja maustetaan suolalla, lipstikalla, pippurisekoituksella, pizzamausteella ja tomaattisalsalla. Kaadetaan uunivuokaan ja ripotellaan kunnon kerros juustoraastetta päälle. Paistetaan 175 asteessa n. 45 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 103 kcal / 100 g
Energia 430 kJ / 100 g
Proteiini 6,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 2 g / 100 g
Rasva 7,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,9 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %