kesäkurpitsa, jauhelihalaatikko, , naurisahon, tapaan,
Kesäkurpitsa-jauhelihalaatikko (Naurisahon tapaan) ohje
salty
Riähkätukku
Kesäkurpitsa-jauhelihalaatikko (Naurisahon tapaan)
Jauheliha, sipulisilppu sekä pilkotut paprikat kypsennetään pannulla tilkassa oliiviöljyä. Kesäkurpitsat pilkotaan kuutioiksi. Edellämainitut ainekset sekoitetaan ja maustetaan suolalla, lipstikalla, pippurisekoituksella, pizzamausteella ja tomaattisalsalla. Kaadetaan uunivuokaan ja ripotellaan kunnon kerros juustoraastetta päälle. Paistetaan 175 asteessa n. 45 min.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
103 kcal / 100 g
Energia
430 kJ / 100 g
Proteiini
6,9 g / 100 g
Hiilihydraatti
2 g / 100 g
Rasva
7,4 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
1,9 g / 100 g
Suola
0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %