helppo, lohi, pasta, , valio, , Helppo lohi pasta (Valio) ohje salty

Helppo lohi pasta (Valio)

Kuullota hienonnettu sipuli Oivariini rasvassa. Kiehauta parsakaalin nuput suolalla maustetussa pienessä vesimäärässä. Valuta. Poista fileestä ruodot ja nahka. Leikkaa suikaleiksi. Lisää sipulin joukkoon parsakaalit, lohisuikaleet, sitruunapippuri ja ruokakerma. Kuumenna kiehuvaksi; sekoita varoen, että kala pysyy ehjänä. Yhdistä kastike keitetyn pastan joukkoon pastankeittokattilassa. Kuumenna ja tarjoa heti.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 162 kcal / 100 g
Energia 675 kJ / 100 g
Proteiini 8 g / 100 g
Hiilihydraatti 18,7 g / 100 g
Rasva 5,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %