Vatkaa kananmunat ja tuorejuusto tasaisesti sekaisin.Sekoita joukkoon psyllium. Anna turvota 10 minuuttia.Taikina riittää yhteen kokonaiseen pellilliseen ja 2-3annokseen.Kaada taikina pellin päällä sijaitsevalle, öljytylleleivinpaperille. Voitele toinen leivinpaperi öljyllä, asettelese voideltu puoli taikinan pintaa vasten ja painele taikinavarovaisesti tasaisesti koko pellin kokoiseksi. (Taikina onkahden leivinpaperin välissä, jotta pinta ei tummu.)Kypsennä taikina 150 asteisessa uunissa, lähes ylätasolla 10minuuttia.Tarkista, että taikina on reunoita kypsää kurkistamallaleivinpaperin alle. Siirrä kypsä pastalevy pelliltäjäähtymään. Ota päälimmäinen leivinpaperi (varovasti,mikäli unohdit voidella sen) pastalevyn päältä. Kunpastalevy on jäähtynyt, rullaa ja siivuta se terävälläveitsellä. Pasta on valmista käytettäväksi.Pastaa ei enää keitetä, vaan se lisätään kuuman kastikkeenjoukkoon tai kastike sen päälle. Jos haluat pastanlämpimäksi, paahda nopeasti pannulla. http://hiidenuhmankeittiossa.blogspot.com/