ketoreseptejä, rakkaudella, katkaraputartar Ketoreseptejä rakkaudella katkaraputartar ohje salty

Ketoreseptejä rakkaudella katkaraputartar

Vatkaa smetana sähkövatkaimella vaahdoksi. Lisää majoneesi ja mausteet. Lisää sitruunamu ja pieneksi hakattu tilli. Kuori ja pilko punasipuli ja lisää joukkoon. Lisää lopuksi sulatetut ja valutetut katkaravut sekä pieneksi pilkottu kylmäsavulohi. Tarjoile Ketonappien kera.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 268 kcal / 100 g
Energia 1107 kJ / 100 g
Proteiini 10,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,7 g / 100 g
Rasva 24,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,6 g / 100 g
Suola 3,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %