lohi, lehtikaalilaatikko, kaurakermalla Lohi-lehtikaalilaatikko kaurakermalla ohje salty

Lohi-lehtikaalilaatikko kaurakermalla

  1. Viipaloi kypsät ja kylmät perunat. Kuori ja viipaloi sipulit. Kuullota sipulit voissa pehmeäksi. Revi lehtikaali pieniksi paloiksi ja anna lämmitä pannulla noin minuutti.
  2. Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää kaurakerma. Mausta sitruunankuorella, suolalla ja pippurilla.

  3. Lado puolet perunoista vuokaan. Kaada päälle puolet muna-kaurakerma-seoksesta. Lisää lohta ja lehtikaali-sipuliseosta. Lado päälle perunaa. Kaada loppu muna-kaurakermaseos ja painele perunoita tiiviimmin vuokaan.

  4. Paista 175 asteessa 30 minuuttia tai kunnes munamassa on hyytynyt. Koristele tillillä ja kapriksilla.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 114 kcal / 100 g
Energia 478 kJ / 100 g
Proteiini 6,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 8 g / 100 g
Rasva 6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,6 g / 100 g
Suola 1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %