peruna, vuohenjuustofrittata, uunissa, ja, rucolasalaattia Peruna-vuohenjuustofrittata uunissa ja rucolasalaattia ohje salty

Peruna-vuohenjuustofrittata uunissa ja rucolasalaattia

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Viipaloi perunat ohuiksi viipaleiksi. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynsi.

Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää perunat ja kuullota niitä käännellen noin 5 minuuttia. Lisää sipulit ja jatka kuullottamista muutama minuutti. Mausta suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla timjamilla. 

Vatkaa sillä välin kananmunien rakenne rikki isossa kulhossa. Lisää joukkoon vesi, suola ja mustapippuri. Sekoita kevyesti. Hienonna persilja.

Vuoraa uunivuoka leivinpaperilla ja kaada peruna-sipuliseos vuokaan. Ripottele päälle persilja ja kaada kananmunaseos. Revi pinnalle vuohenjuusto.

Kypsennä munakasta 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia tai kunnes munamassa on kypsynyt.

Leikkaa tomaatit ja revi rucola kulhoon. Mausta öljyllä, etikalla, suolalla ja mustapippurilla.

Tarjoile munakas tomaatti-rucolasalaatin kanssa

Ravintosisältö / 100 g

Energia 136 kcal / 100 g
Energia 568 kJ / 100 g
Proteiini 6,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,7 g / 100 g
Rasva 8,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,6 g / 100 g
Suola 1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %