pekoni, metwurstsalaatti, , ketopaakari Pekoni-metwurstsalaatti @ketopaakari ohje salty

Pekoni-metwurstsalaatti @ketopaakari

  1. Kuutioi kesäkurpitsa ja laita ne siivilään. Ripottele suola päälle ja sekoita. Anna itkettyä sen ajan kun valmistelet muut ainekset.

  2. Suikaloi ja paista pekonit. Anna jäähtyä.

  3. Pilko paprika, sipuli, juusto ja aurinkokuivatut tomaatit. 

  4. Sekoita smetana, majoneesi, sinappi ja pippuri

  5. Yhdistä kaikki aineet keskenään ja laita hetkeksi jääkaappiin maustumaan.

  6. Tarjoile esim lisukkeena tai nauti sellaisenaan. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 247 kcal / 100 g
Energia 1029 kJ / 100 g
Proteiini 13,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,4 g / 100 g
Rasva 21 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,1 g / 100 g
Suola 1,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %