mustikkapiirakka, , , anu Mustikkapiirakka - Anu ohje sweet

Mustikkapiirakka - Anu

Rasva ja sokeri nypitään sekaisin, lisätään kananmuna. Sekoitetaan ensin jauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisätään ne taikinaan huolellisesti sekoittaen. Taikina levitetään pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Päälle ensin mustikat. Täytteen aineet vatkataan sekaisin ja piirakka paistetaan uunin alatasolla 200 asteessa n. 30 min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 246 kcal / 100 g
Energia 1018 kJ / 100 g
Proteiini 4,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 6,4 g / 100 g
Rasva 22 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4,2 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %