ketoreseptejä, rakkaudella, ruusuinen, mansikkahillo Ketoreseptejä rakkaudella ruusuinen mansikkahillo ohje salty

Ketoreseptejä rakkaudella ruusuinen mansikkahillo

Ainekset 50 annosta

Poista mansikoista kannat ja laita kattilaan. Lisää pohjalle vesi. Lisää ruusun terälehdet. Keittele mansikoita kannen alla hiljalleen välillä sekoittaen soseeksi (0,5-1h, riippuen mansikoiden koosta). Voit myös soseuttaa ne halutessasi survimella tai sauvasekoittimella. Lisää loppuvaiheessa stevia ja keitä vielä noin 5-10 minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 40 kcal / 100 g
Energia 166 kJ / 100 g
Proteiini 0,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 7,4 g / 100 g
Rasva 0,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0 g / 100 g
Suola 0 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %