katkarapucurry Katkarapucurry ohje salty

Katkarapucurry

Kuumenna rasva wokissa ja lisää joukkoon hienonnetut sipulit ja chili. Kuullota muutaman minuutin ajan.

Lisää joukkoon inkivääri ja currytahna ja kypsennä pari minuuttia. Sekoita joukkoon tomaattimurska ja kerma. Anna kiehua n. 10 min.

Lisää joukkoon viimeiseksi katkaravut ja kuumenna. Älä keitä, etteivät katkaravut sitkisty.

Viimeistele hienonnetulla korianterilla. Tarjoa keitetyn riisin kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 65 kcal / 100 g
Energia 268 kJ / 100 g
Proteiini 5,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,3 g / 100 g
Rasva 2,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,6 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %