peruna, bataatti, porkkana, sosekeitto, , em, Peruna-bataatti-porkkana-sosekeitto (em) ohje salty

Peruna-bataatti-porkkana-sosekeitto (em)

  • kuori, paloittele kasvikset, laita kiehumaan, keitinveteen maustepippureita n. 10 kpl (vettä n. 1,5-2l)

  • kun kasvikset kypsät, poista maustepippurit, soseuta kasvikset

  • laita sose kattilaan ja lisää sopiva määrä keitinvettä sekä 3 kasvisliemikuutiota, anna kiehua hetken että keitto tasoittuu

  • lisää lautasella esim. smetanaa ja parmesanjuustoraastetta (eivät sisälly annoksen kokonaiskaloreihin)

Ravintosisältö / 100 g

Energia 29 kcal / 100 g
Energia 123 kJ / 100 g
Proteiini 0,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,3 g / 100 g
Rasva 0,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,3 g / 100 g
Suola 1,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %