peruna, bataatti, porkkana, sosekeitto, , em,
Peruna-bataatti-porkkana-sosekeitto (em) ohje
salty
carin
Peruna-bataatti-porkkana-sosekeitto (em)
kuori, paloittele kasvikset, laita kiehumaan, keitinveteen maustepippureita n. 10 kpl (vettä n. 1,5-2l)
kun kasvikset kypsät, poista maustepippurit, soseuta kasvikset
laita sose kattilaan ja lisää sopiva määrä keitinvettä sekä 3 kasvisliemikuutiota, anna kiehua hetken että keitto tasoittuu
lisää lautasella esim. smetanaa ja parmesanjuustoraastetta (eivät sisälly annoksen kokonaiskaloreihin)
Ravintosisältö / 100 g
Energia
29 kcal / 100 g
Energia
123 kJ / 100 g
Proteiini
0,6 g / 100 g
Hiilihydraatti
5,3 g / 100 g
Rasva
0,4 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
1,3 g / 100 g
Suola
1,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös
90 %