kukkakaalirieska, Kukkakaalirieska ohje salty

Kukkakaalirieska

Ainekset 6 annosta

Höyrytä palotellut kukinnot ja lehdet   kunnes ne ovat pehmeitä ja hajoavat haarukalla pistettäessä (n. 10 min.). Kaada kukinnot liinalle. Kun ne ovat  jäähtyneet, kerää liinan reunat ja puristele kukkakaalia voimakkaasti niin, että saat mahdollisimman paljon vettä ulos. Muuten rieskoista tulee vetisiä.

Siirrä kaalisose kulhoon ja lisää muut ainesosat. Sekoita haarukalla tasaiseksi massaksi.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 94 kcal / 100 g
Energia 393 kJ / 100 g
Proteiini 5,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,1 g / 100 g
Rasva 7,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,6 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %