koskenlaskija, pekoni, pasta, , valio, , Koskenlaskija-pekoni pasta (Valio) ohje salty

Koskenlaskija-pekoni pasta (Valio)

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä al dente. Pastan kiehuessa valmista kastike: paahda pekonit pannulla rapeiksi. Nosta talouspaperin päälle valumaan. Kuori ja viipaloi sipuli. Kuullota sipuli sekä hienonnetut salvian lehdet pannulla pekonin rasvassa. Lisää kerma, paloiteltu pekoni ja 3/4 AURA juustosta. Keitä hetki, kunnes AURA juusto on hiukan sulanut ja kastike sakenee. Yhdistä kastike ja valutettu tagliatelle. Viimeistele runsaalla mustapippurilla ja lopulla AURA juustolla. Tarjoa heti.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 259 kcal / 100 g
Energia 1081 kJ / 100 g
Proteiini 9,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 25,9 g / 100 g
Rasva 12,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,4 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %