pikainen, nuudeli, katkarapuwokki Pikainen nuudeli-katkarapuwokki ohje salty

Pikainen nuudeli-katkarapuwokki

Valmista nuudelit ja wok-vihannekset pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää katkaravut pannulle. Jos olet sulattanut ne, vain lämmitä kun vihannekset ovat kypsiä. Jos ovat vielä jäässä, lisää vähän aikaisemmin ja kaada tilkkanen kiehuvaa vettä joukkoon. Lopuksi kaada vesi pois sekä nuudeleista että vihannespannulta ja sekoita kaikki yhteen. Mausta Tom-Yamilla ja chilikastikkeella. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 77 kcal / 100 g
Energia 324 kJ / 100 g
Proteiini 11,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,9 g / 100 g
Rasva 1,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %