mascarpone, pannukakku Mascarpone pannukakku ohje salty

Mascarpone pannukakku

Ainekset 8 annosta

  1. Erottele valkuiaiset ja keltuaiset
  2. Sekoita keltuaisen, mascarpone, kookos ja sokeri

  3. Lisää leivinjauhe valkuaisiin ja vatkaa kovaksi

  4. Kääntele keltuaisseos varovasti valkuaisvaahtoon

  5. Levitä pellille

  6. Paista 180 noin 15 min

Ravintosisältö / 100 g

Energia 233 kcal / 100 g
Energia 977 kJ / 100 g
Proteiini 9,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,2 g / 100 g
Rasva 19,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,4 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %