grilliavomaakurkut, ja, piparjuurikastike Grilliavomaakurkut ja piparjuurikastike ohje salty

Grilliavomaakurkut ja piparjuurikastike

Huuhtele kurkut ja lohko neljään osaan. Sekoita marinadin ainekset ja kääntele kurkut joukkoon. Anna maustua huoneenlämmössä kastikkeen valmistamisen ajan.

4 kpl

isoa avomaankurkkua

1/4 tl

mustapippuria rouhittuna

1/2 tl

suolaa

2 rkl

valkoviinietikkaa

2 rkl

rypsiöljyä

2

Sekoita kastikkeen ainekset kulhossa ja siirrä jääkaappiin.

1/4 tl

suolaa

1 tl

valkoviinietikkaa

1 rkl

piparjuuritahnaa

1 1/2 dl

Creme fraiche 28%

1/2 

ruukkua tilliä hienonnettuna

3

Grillaa kurkkuja 2–3 minuuttia välillä kääntäen, kunnes pinta on kauniin värinen. Tarjoa piparjuurikastikkeen kanssa.

Vinkki: Voit korvata avomaankurkut kahdella tuorekurkulla. Puolita pitkät kurkut ennen lohkomista.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 103 kcal / 100 g
Energia 430 kJ / 100 g
Proteiini 1 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,9 g / 100 g
Rasva 9,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,8 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %