Huuhtele kurkut ja lohko neljään osaan. Sekoita marinadin ainekset ja kääntele kurkut joukkoon. Anna maustua huoneenlämmössä kastikkeen valmistamisen ajan.
4 kpl
isoa avomaankurkkua
1/4 tl
mustapippuria rouhittuna
1/2 tl
suolaa
2 rkl
valkoviinietikkaa
2 rkl
rypsiöljyä
2
Sekoita kastikkeen ainekset kulhossa ja siirrä jääkaappiin.
1/4 tl
suolaa
1 tl
valkoviinietikkaa
1 rkl
piparjuuritahnaa
1 1/2 dl
Creme fraiche 28%
1/2
ruukkua tilliä hienonnettuna
3
Grillaa kurkkuja 2–3 minuuttia välillä kääntäen, kunnes pinta on kauniin värinen. Tarjoa piparjuurikastikkeen kanssa.
Vinkki: Voit korvata avomaankurkut kahdella tuorekurkulla. Puolita pitkät kurkut ennen lohkomista.